Kurs for sangere

MYRNA BRAZA

Jeg har jobbet som artist og låtskriver og spilt inn i studio i åresvis, og holdt mange konserter på store og små scener og festivaler. For 9 år siden fikk jeg mine første sangelever, og siden den gang har jeg delt kunnskap, erfaringer og vært mentor for mange unge sangere på Vestlandet, og flere av disse har de siste årene fått seg store management og plateselskaper. Hos meg lærer du om stemmeteknikk, formidling, sound, trygghet, sceneopptredener, låtskriving, spille akkorder på piano og mye mer. Mottoet mitt for undervisningen er "økt trygghet, selvtillit, selvstendighet, mestring og gøy!". Velkommen hos meg!

PRIVATE SANGTIMER (fra 13 år)

Èn til én-undervisning.

Elsker du å synge, men blir fort sliten i stemmen? Er det vanskelig å nå de lyse eller mørke tonene og å synge med kraft? Eller kanskje du trenger en som kan hjelpe deg å skrive sangene dine ferdig? Hva innebærer det egentlig å være artist?

For både nybegynnere og viderekomne. Vi jobber etter ditt nivå og tilpasser timene deretter

Tid: 60 min

Sted: Skuret øvingshotell, Holbergskaien

Settes opp etter avtale

Pris: 450,-

1 prøvetime før du evt bestemmer deg for å fortsette er 500,-. Ellers ingen bindingstid. Anbefaler minst 2-4 timer i mnd for å få en jevn og god utvikling. Betaling via vipps eller faktura for hver time eller 1 gang i mnd. Få 10% rabatt på din første time ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Du får i tillegg 30% rabatt i 2020 når du booker øving på Skuret øvingshotell.  Ingen øvre aldersgrense. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

SANGKURS (ungdom)

NYBEGYNNER

 

Oppstart: 

 

Lær mer om

- stemmeteknikker

- formidling

- trygghet

- å bruke et sanganlegg

- mikrofonteknikk

Gruppeundervisning med maks 3 sangere. 60 min pr gang. Vi synger sammen og solo, med kjente poplåter av bl.a Billie Eilish og Lewis Capaldi. Kurset går over 4 uker. Sted: Skuret øvingshotell

Pris: 700,-

Kurset gjennomføres dersom det er nok påmeldte. Avlysning må skje senest 48 timer før. Påmeldingsavgift betales før kursstart. Betal via faktura eller vipps. Ingen refundering dersom man ikke møter. Få 10% rabatt ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Du får i tillegg 30% rabatt i 2020 når du booker øving på Skuret øvingshotell. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

KURS I LÅTSKRIVING & INNSPILLING

NYBEGYNNER (ungdom)

22.-25.juni 2020 (fullt)

NYTT kurs: 29.juni-2.juli (2 plasser igjen!!)

Endelig er vi tilbake med dette populære kurset! For deg som drømmer om å skrive & spille inn en egen sang i et profesjonelt studio. På forrige kurs ble 3 av sangene utgitt på Spotify! Du får innføring i låtskriving, gode tips og veiledning. Vi fokuserer på tekst & melodi & avslutter med innspilling sammen med musikkprodusenten "tomtom". Du kan jobbe sammen med andre eller alene. Kl 12-16 mandag-onsdag og mellom 10-18 på torsdag. Sted: Skuret øvingshotell & tomtomstudio

Pris: 2750,-

Kurset gjennomføres dersom det er nok påmeldte. Avlysning må skje senest 48 timer før. Påmeldingsavgift betales før kursstart. Betal via faktura eller vipps. Ingen refundering dersom man ikke møter. Få 10% rabatt ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt. Du får i tillegg 30% rabatt I 2020 når du booker øving på Skuret øvingshotell. Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

HVA SYNES ELEVER OM UNDERVISNINGEN MED MYRNA?

MINA GRIPSGÅRD, 13 ÅR

Jeg har klart å synge sanger jeg aldri trodde jeg ville klare å synge. Myrna er en veldig god sanglærer og jeg anbefaler henne for hun gir meg selvtillit og pusher meg til jeg får til det jeg synes er vanskelig. Hun gir råd om alt mulig, fra sangteknikk til hvordan man skal stå på scenen osv. Jeg anbefaler Myrna på det varmeste.

AMALIE NØTTVEIT, 15 ÅR

Jeg vil anbefale Myrna til alle som elsker å synge og har lyst å lære alt av sangteknikk og egentlig det meste innenfor musikken! Og ikke minst er hun en fantastisk person! Hun får meg til å ville fortsette med musikken!! Hun er også blitt et stort forbilde for meg!! Det er alltid superkoselig på sangtimene! Og jeg lærer alltid masse nytt hver time!! Jeg har utviklet meg kjempe masse de årene jeg har gått hos Myrna! Hun anbefales på det sterkeste!!

STINA BØ, 15 ÅR

Jeg stortrives på alle sangtimer med Myrna. Hun er flink til å gi elevene sine motivasjon og gir dem ikke minst masse mestringsfølelse under øving. Dette gir meg så mye pågangsmot for å fortsette med musikk. Jeg har oppnådd veldig mye fint under de fire årene jeg har gått hos Myrna. Jeg har spilt inn to sanger hos henne som jeg er såå fornøyd med, jeg har gått ut av komfortsonen min hvor jeg har sunget for mange mennesker, dette er på grunn av Myrna’s gode hjelp og veiledning. Jeg anbefaler Myrna på det sterkeste!

Löft AS

Holbergskaien 1

5004 Bergen

+4798487780

myrna@weareloft.no

©2020 by Löft AS