top of page

PRIVATE SANGTIMER & VEILEDNING

Myrna Braza.jpg
  • Facebook

MYRNA BRAZA

Myrna Braza har jobbet som artist og låtskriver siden begynnelsen av 2000-tallet. De siste 13 årene har hun i tillegg vært sanglærer og mentor for mange av vestlandets fremadstormende artister (bl.a Kamara, Hedda Mae m.fl) og introdusert dem til og rustet dem for den norske musikkbransjen. Mange av disse jobber idag som artister og samarbeider med anerkjente management og plateselskap som bl.a Made og Sony.

Myrna jobber til daglig med sangere som vil satse mer som ​artister og låtskrivere, og som ønsker en fot inn i musikkbransjen. Hos henne får du verktøyene og tryggheten som trengs for å komme deg videre i artistkarrieren, men også stå på egne bein som artist, og blir godt rustet for bransjen. Hun tar imot sangere fra 12 år, på alle nivåer. Ingen øvre aldersgrense og ingen bindingstid.

Sted: Holbergskaien i Bergen sentrum

Kontakt: myrna@weareloft.no

Microphone
Private sangtimer

Private sangtimer
Artistutvikling
Pris: 490,- pr time
Fra 13 år

Én til én-undervisning. Vi fokuserer på sangteknikk, trygghet og performance, og synger sanger du liker. Drømmer du om å bli artist? Da er dette også det rette stedet for deg. Alle nivåer. Ingen øvre aldersgrense.

Sted:

Bergen øvingshotell

på Holbergskaien

i Bergen sentrum

Betal med Vipps eller faktura

Piano Keys
Sang og piano

Sang og piano-akkorder (nybegynnere)
Pris: 490,- pr time
Fra 13 år

Én til én-undervisning.

Lær å spille grunnleggende akkorder slik at du kan synge og spille coverlåter og lage dine egne låter. Ingen øvre aldersgrense. 

Fra 13 år

Sted:

Bergen øvingshotell,

Holbergskaien, Bergen sentrum

Betal med Vipps eller faktura

låtakriving.JPG
Låtskriving

Låtskriving (alle nivåer)
Pris: 490,- pr time

Har du skrevet en låt og trenger litt hjelp med å få den ferdig? Tekst, melodi, akkorder på piano eller forberedelse til innspilling. Ingen øvre aldersgrense.

Det er også mulig å booke innspilling! Ta kontakt for mer info og priser.

Fra 13 år

Sted:

Bergen øvingshotell,

Holbergskaien, Bergen sentrum

Betal med Vipps eller faktura

bottom of page