top of page

VI ER

Myrna og Tomtom har hatt et musikalsk samarbeid i nærmere 20 år, og høsten 2019 startet de Löft sammen. Selskapet holder til i flotte lokaler på Holbergskaien midt i Bergen sentrum, og tilbyr bl.a innspilling og produksjon i tomtomstudio, private sangtimer, artistutvikling og workshops for sangere (ungdom og voksne), utleie av Bergen øvingshotell (med fullt utstyrte øvingsrom) og underholdning. 

tomtom

THOMAS "TOMTOM" HAUGLAND

Musikkprodusent | trommis

  • Facebook

Tomtom har jobbet med mange av Norges største artister siden 1999, bl.a: AURORA, Kygo, Allan Walker, Madcon, Kamara, Hedda Mae, Dårlig Vane, L.U:N.A, Tone Damli, Lars Vaular, Vinni, Kurt Nilsen m.fl.
Tomtom produserer også musikk og lyd til TV, radio og teater, og er trommis i ulike band.

DSC02915 (1).jpg

MYRNA BRAZA

Artist | låtskriver | artistutvikler | sanglærer | korleder

  • Facebook

Myrna Braza er artist og sangerinne, med mange konserter, musikalske samarbeid og musikkutgivelser bak seg, hovedsaklig i soul- og popsjangeren. Hun har vært oppvarmingsartist for amerikanske soulartister, sunget i ulike TV-program, hatt en av hovedrollene i musikal, og spilt konserter på mange norske festivaler og spillesteder, i tillegg til konserter i utlandet. Hun synger også i et av Vestlandets ledende coverband og vokalgrupper, og gjør ulike oppdrag som freelance sangerinne.

 

Myrna har solid erfaring fra flere områder i bransjen og sammen med Thomas Haugland, også kjent som "Tomtom", driver hun det anerkjente musikkstudioet "Tomtomstudio", som til daglig jobber med både anerkjente og fremadstormende artister. 

Ved siden av sin egen artist- og sangkarriere har Myrna en brennende lidenskap for sangundervisning og artistutvikling, og har de siste 13 årene løftet frem mange av Bergens fremadstormende artister, og introdusert dem til og rustet dem for den norske musikkbransjen, hvor flere har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt (bl.a Kamara og Hedda Mae). En av Myrnas unike evner er utvikling av vokalisters "sound" og uttrykk/særpreg, og gir verktøyene, veiledningen og tryggheten som trengs for å satse videre på musikkarrieren og gjøre seg bemerket.

Høsten 2023/nyåret 2024 er Myrna og Thomas musikalsk ansvarlige, komponister og lyddesignere i musikkforestillingen "Bonnie & Clyde" på Riksteatret i Oslo, som drar på Norgesturné våren 2024.

bottom of page