VI ER

Myrna og Tomtom har samarbeidet i nærmere 20 år, og høsten 2019 startet de Löft AS sammen. Selskapet holder nå til på Holbergskaien i Bergen sentrum, og tilbyr innspilling og produksjon i tomtomstudio, sangtimer/talentutvikling for sangere, samt utleie av Skuret øvingshotell (med fullt utstyrte øvingsrom). I tillegg driver Myrna et lite plateselskap som heter Frö og Löft management.

tomtom

THOMAS "TOMTOM" HAUGLAND

Musikkprodusent | trommis

  • Facebook

Tomtom har jobbet med mange av Norges største artister siden 1999, bl.a: AURORA, Kygo, Allan Walker, Madcon, Kamara, Hedda Mae, Halie, Dårlig Vane, L.U:N.A, Tone Damli, Lars Vaular, Vinni, Kurt Nilsen m.fl.
Tomtom produserer også musikk og lyd til TV, radio og teater, og er trommis i ulike band. Etter 14 år med studio på USF Verftet i Bergen, flyttet han i 2020 til sitt splitter nye studio på Holbergskaien, midt i sentrum! Velkommen!

DSC02915 (1).jpg

MYRNA BRAZA

Artist | låtskriver | talentutvikler | manager

  • Facebook

​Myrna har vært artist og låtskriver siden begynnelsen av 2000-tallet, hovedsaklig i soul- og funksjangeren, og har spilt en rekke konserter og festivaler i inn- og utland (samt TV-program). I åresvis har hun coachet og vært mentor for mange av Bergens fremadstormende artister som bl.a Hedda Mae og Kamara, frem til de fikk seg store management og platekontrakter.

I 2019 startet Myrna Löft management, og er manager for flere fremadstormende artister i Bergen. Hun har også et lite plateselskap som heter Frö. Ifjor ble hun tatt med i et eksklusivt mentorprogram for fremadstormende europeiske managere, og var eneste representant fra Norge. Her fikk hun selv coaching av godt etablerte management og managere i Europa.

 

Ta gjerne kontakt med Myrna dersom du ønsker å booke private sangtimer (fra 12 år, alle nivåer, ingen bindingstid) eller trenger hjelp til prosjekter. De som går hos henne ønsker å satse mer som sangere, låtskrivere og artister, og hos Myrna får du verktøyene, veiledningen og tryggheten som trengs for å satse videre på musikkarrieren, og blir godt rustet for musikkbransjen. Velkommen!