top of page

VI ER

Myrna og Tomtom har samarbeidet i nærmere 20 år, og høsten 2019 startet de Löft AS sammen. Selskapet holder nå til på Holbergskaien i Bergen sentrum, og tilbyr innspilling og produksjon i tomtomstudio, sangtimer/talentutvikling for sangere, samt utleie av Skuret øvingshotell (med fullt utstyrte øvingsrom). I tillegg driver Myrna et lite plateselskap som heter Frö, promoselskap Strö og Löft management.

tomtom

THOMAS "TOMTOM" HAUGLAND

Musikkprodusent | trommis

  • Facebook

Tomtom har jobbet med mange av Norges største artister siden 1999, bl.a: AURORA, Kygo, Allan Walker, Madcon, Kamara, Hedda Mae, Halie, Dårlig Vane, L.U:N.A, Tone Damli, Lars Vaular, Vinni, Kurt Nilsen m.fl.
Tomtom produserer også musikk og lyd til TV, radio og teater, og er trommis i ulike band. Etter 14 år med studio på USF Verftet i Bergen, flyttet han i 2020 til sitt splitter nye studio på Holbergskaien, midt i sentrum! Velkommen!

DSC02915 (1).jpg

MYRNA BRAZA

Artist | låtskriver | talentutvikler | manager

  • Facebook

Myrna Braza ble først kjent i Norge i 2004, som stemmen bak Spetakkel sin hit «Kem Råkkar», og har siden vært en aktiv utøver, med mange konserter, musikalske samarbeid og musikkutgivelser bak seg, hovedsaklig i soul - og funksjangeren. Hun har vært oppvarmingsartist for amerikanske soulartister, sunget i TV-program på NRK og TV2, hatt en av hovedrollene i musikal, og spilt konserter på bl.a Rockefeller, Bergen Live & mange norske festivaler og spillesteder, i tillegg til konserter i England og Filippinene. Hun synger også i et av Bergens største coverband.

 

Ved siden av sin egen artistkarriere har Myrna en stor lidenskap for artist- og talentutvikling, og har de siste 10 årene løftet frem mange av Bergens unge, fremadstormende artister og introdusert dem til den norske musikkbransjen, hvor flere har gjort seg bemerket både nasjonalt og internasjonalt. Sammen med musikkprodusent Thomas Haugland driver hun det anerkjente musikkstudioet "Tomtomstudio", som har kickstartet karrierene til artister som Aurora, Kamara og Hedda Mae.

Myrna har solid erfaring fra flere områder i bransjen, og driver idag også Skuret øvingshotell, et lite plateselskap, musikkpromoteringsselskap og management. Det første året av pandemien var hun 1 en av 14 europeiske managere som ble tatt med i et eksklusivt mentorprogram for fremadstormende managere i Europa, og var eneste representant fra Norge. Her fikk hun selv coaching av godt etablerte management og managere i Europa.

Ta gjerne kontakt med Myrna dersom du ønsker å booke private sangtimer (fra 12 år, alle nivåer, ingen bindingstid) eller trenger hjelp til ulike musikalske prosjekter. De som går hos henne ønsker å satse mer som sangere, låtskrivere og artister, og hos Myrna får du verktøyene, veiledningen og tryggheten som trengs for å satse videre på musikkarrieren, og blir godt rustet for musikkbransjen. Velkommen!

bottom of page