VI ER

THOMAS "TOMTOM" HAUGLAND

Musikkprodusent | trommis

  • Facebook

Tomtom har jobbet med mange av Norges største artister siden 1999, bl.a: AURORA, Kygo, Allan Walker, Madcon, Kamara, Hedda Mae, Halie, Dårlig Vane, L.U:N.A, Tone Damli, Lars Vaular, Vinni, Kurt Nilsen m.fl.
Tomtom produserer også musikk og lyd til TV, radio og teater, og er trommis i ulike band. Siden 2004 har han holdt til på USF Verftet i Bergen, men i mars flyttet han til sitt splitter nye studio på Holbergskaien, midt i sentrum!

MYRNA BRAZA

Artist | låtskriver |  talentutvikler | manager

  • Facebook

Myrna og Tomtom har samarbeidet i nærmere 20 år, og høsten 2019 startet de Löft AS sammen. Selskapet holder til på Holbergskaien i Bergen sentrum, og tilbyr innspilling og produksjon i tomtomstudio, talentutvikling/sangtimer/kurs for sangere, samt utleie av Skuret øvingshotell (med fullt utstyrte øvingsrom). I tillegg driver Myrna Löft management, og er manager og bookingansvarlig for nye, fremadstormende artister fra Norge.

Myrna har selv vært artist og låtskriver siden begynnelsen av 2000-tallet, hovedsaklig i soul- og funksjangeren, og har spilt en rekke konserter og festivaler i inn- og utland (samt TV-program). I åresvis har hun gitt privat coaching til mange av Bergens fremadstormende artister (bl.a Hedda Mae, Kamara, Halie m.fl) som nå er signert til anerkjente management og plateselskaper som Made, Brilliance og Sony. Hun har også holdt mange workshops og kurs for sangere i regi av Bergen kommune siden 2011. I år er Myrna tatt med i European Music Management Alliance sin første lansering av et eksklusivt mentorprogram for fremadstormende europeiske managere, sammen med 13 andre managere, og er eneste representant fra Norge. 

Löft AS

Holbergskaien 1

5004 Bergen

+4798487780

myrna@weareloft.no

©2020 by Löft AS