VI ER

Myrna og Tomtom har samarbeidet i nærmere 20 år, og høsten 2019 startet de Löft AS sammen. Selskapet holder nå til på Holbergskaien i Bergen sentrum, og tilbyr innspilling og produksjon i tomtomstudio, sangtimer/talentutvikling for sangere, samt utleie av Skuret øvingshotell (med fullt utstyrte øvingsrom). I tillegg driver Myrna Löft management.

THOMAS "TOMTOM" HAUGLAND

Musikkprodusent | trommis

  • Facebook

Tomtom har jobbet med mange av Norges største artister siden 1999, bl.a: AURORA, Kygo, Allan Walker, Madcon, Kamara, Hedda Mae, Halie, Dårlig Vane, L.U:N.A, Tone Damli, Lars Vaular, Vinni, Kurt Nilsen m.fl.
Tomtom produserer også musikk og lyd til TV, radio og teater, og er trommis i ulike band. Siden 2004 har han holdt til på USF Verftet i Bergen, men i mars flyttet han til sitt splitter nye studio på Holbergskaien, midt i sentrum!

MYRNA BRAZA

Artist | låtskriver |  talentutvikler | manager

  • Facebook

​Myrna har vært artist og låtskriver siden begynnelsen av 2000-tallet, hovedsaklig i soul- og funksjangeren, og har spilt en rekke konserter og festivaler i inn- og utland (samt TV-program). I åresvis har hun gitt privat coaching til mange av Bergens fremadstormende artister som bl.a Hedda Mae, Kamara og Halie,  frem til de fikk seg samme management som AURORA.

 

Høsten 2019 startet Myrna Löft management, og er manager for flere fremadstormende artister i Bergen. I år er Myrna tatt med i "European Music Management Alliance" sin første lansering av et eksklusivt mentorprogram for fremadstormende europeiske managere, sammen med 13 andre managere, og er eneste representant fra Norge. Her får hun selv coaching av godt etablerte management og managere i Europa.

 

Ta gjerne kontakt med Myrna dersom du ønsker å booke private sangtimer (fra 12 år). Elever som går hos henne ønsker å satse mer som sangere. Hos Myrna får du verktøyene og tryggheten som trengs for å satse på musikkarrieren, og blir godt rustet for musikkbransjen.

Löft AS

Holbergskaien 1, 5004 Bergen

+4798487780

myrna@weareloft.no

©2020 by