top of page

MINA GRIPSGÅRD, 13 ÅR

Jeg har klart å synge sanger jeg aldri trodde jeg ville klare å synge. Myrna er en veldig god sanglærer og jeg anbefaler henne for hun gir meg selvtillit og pusher meg til jeg får til det jeg synes er vanskelig. Hun gir råd om alt mulig, fra sangteknikk til hvordan man skal stå på scenen osv. Jeg anbefaler Myrna på det varmeste.

AMALIE NØTTVEIT, 15 ÅR

Jeg vil anbefale Myrna til alle som elsker å synge og har lyst å lære alt av sangteknikk og egentlig det meste innenfor musikken! Og ikke minst er hun en fantastisk person! Hun får meg til å ville fortsette med musikken!! Hun er også blitt et stort forbilde for meg!! Det er alltid superkoselig på sangtimene! Og jeg lærer alltid masse nytt hver time!! Jeg har utviklet meg kjempe masse de årene jeg har gått hos Myrna! Hun anbefales på det sterkeste!!

STINA BØ, 15 ÅR

Jeg stortrives på alle sangtimer med Myrna. Hun er flink til å gi elevene sine motivasjon og gir dem ikke minst masse mestringsfølelse under øving. Dette gir meg så mye pågangsmot for å fortsette med musikk. Jeg har oppnådd veldig mye fint under de fire årene jeg har gått hos Myrna. Jeg har spilt inn to sanger hos henne som jeg er såå fornøyd med, jeg har gått ut av komfortsonen min hvor jeg har sunget for mange mennesker, dette er på grunn av Myrna’s gode hjelp og veiledning. Jeg anbefaler Myrna på det sterkeste!

bottom of page